Vilkår

Vilkår

Vennligst les gjennom nøye, da dette gjelder avtalen din når du registrerer deg på våre kurs (noen ganger referert til som skole) fra Karina Lange org.nummer 998935288

Ved å kjøpe våre kurs, aksepterer du (noen ganger referert til som «Kunden") følgende vilkår:

PROGRAM

Karina Lange tilbyr kursinnhold, også nevnt som online kursstøtte og forum for personlig undervisning. Kunden godtar å overholde alle retningslinjer og prosedyrer som er skissert i denne avtalen som en betingelse for deres deltakelse i noen av våre programmer.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Kunden forstår at deres deltakelse i disse programmene ikke vil si at kursledere eller deltakere i Karina Lange kan behandle eller diagnostisere sykdom. Hvis kunden skulle oppleve slike problemer, bør de gå til sin lege eller til annen utøver.

FINANSIELL FORPLIKTELSE

Kunden er ansvarlig for gjennomføringen av alle betalingsplaner knyttet til produkter de kjøper. Vi forbeholder oss retten til å søke gjenopprettelse av eventuelle gjenværende ubetalte penger via vårt inkassobyrå.

BETALINGSMETODER

Vi aksepterer Visa, Mastercard og debetkort som betalingsform. Hvis kunden velger å betale med månedlige avdrag, autoriserer han / hun den månedlige avgiften for produktet på kundens kredittkort eller debetkort.

REFUSJON

Hos Karina Lange kan du be om full refusjon innen 14 dager etter det opprinnelige kjøpet, ved å kontakte vårt supportteam på [email protected] og anmode full refusjon. Vi vil IKKE gi refusjon etter 14 dager fra datoen for opprinnelig kjøp.

Merk: Hvis du valgte en betalingsplan, og du ikke ber om tilbakebetaling innen 14 dager, er du pålagt ved lov å fullføre de resterende betalingene i betalingsplanen din. Vi forbeholder oss retten til å søke gjenopprettelse av eventuelle gjenværende ubetalte penger via vårt inkassobyrå.

Vennligst merk: Alle refusjoner blir skjønnsmessige som bestemt av Karina Lange. Hvis du har spørsmål, kontakt oss på [email protected]

Som nevnt ovenfor er alle refusjoner skjønnsmessige. Hvis du har lastet ned alt treningsmateriellet (PDF, lyd, videoer, ekstra arbeidsbøker, osv.), og deretter omgående ønsker refusjon, forbeholder vi oss retten til å nekte tilbakebetalinger.

Hvorfor? Fordi poenget med våre tilbud er å gi folk sjansen til å prøve systemet. Hvis kunden finner ut at dette ikke er noe for dem, kan de få pengene tilbake. Programmene er ikke laget for å gjøre det mulig å stjele treningsmateriellet.

TAUSHETSPLIKT

Karina Lange, respekterer kundenes personvern og insisterer på at kunden respekterer våre konfidensielle opplysninger. Dermed betrakter vi dette som en gjensidig avtale om taushet.

Eventuelle opplysninger som deles av Karina Lange, deltakere eller noen representanter for Karina Lange er konfidensielle, proprietære, og og tilhører utelukkende Kunden eller representanten som forteller om dem.

Partene er enige i ikke å avsløre eller benytte seg av fortrolige opplysninger eller transaksjoner under diskusjoner, i forumet eller på annen måte.

Kunden godtar å ikke bruke slik konfidensiell informasjon på annen måte enn i diskusjon med andre kunder, eller kursleder, under det respektive programmet.

Konfidensiell informasjon inkluderer, men er ikke begrenset til, opplysninger som er har kommet frem i forbindelse med denne avtalen, og skal ikke inkludere opplysninger rettmessig oppnådd fra en tredjepart.

Siden kursene er bygget på gjensidig tillit, vil begge parter forholde seg til taushetsplikten som nevnt over, og begge parter skal gjøre sitt ytterste for å beskytte konfidensiell informasjon og beskytte den mot avsløring, misbruk, spionasje, tap og tyveri. Kunden godtar ikke å bryte med publisitets- eller personvernrettighetene som tilhører Karina Lange

Sist oppdatert 30.novemeber 2018